tisdag 24 februari 2009

Stress och Spa


Jag har varit sa jäkla stressad den senaste tiden p.g.a olika anledningar, tex:
Min Pappas sjukhus vistelse
Min quarterly update och annual review med min chef (Som jag vet alltid går suveränt bra och min chef ar jätte snäll. Dom anställde t.o.m en ny tjej medans jag pluggar sa jag kan komma tillbaka på heltid om jag skulle vilja det. Men jag ar alltid jätte nervös i alla fall.)
Mitt betyg på Fashion Specialism arbetet som jag hade väntat mig vara jätte dåligt
Att jag har varit jätte dålig att gå på gymmet den senaste tiden, så jag vågar inte gå i närheten av en våg.
Att jag är pank och börjat äta på mina besparingar (Fast jag får lön på Fredag så det kan sättas tillbaka igen)
Att jag har ett berg med saker som måste göras som inkluderar att fylla i papper så jag får min skatt tillbaka (Tror att Inland Revenue är skyldig mig runt £1,000 och det skulle inte vara helt fel att få tillbaka. Har dock suttit med papprena sen Maj), städa, tvätta, föra in spar pengarna på spar konto, ringa och få information om bo lån (Vill ha egen lagenhet!!)etc etc
Min dissertation

Puh! Tror det va allt.


Ovanstående har relaterat till att jag har blivit total stressad och inte sovit ordentligt på flera veckor (i måndags somnade jag runt 6 på morgon for att sedan gå upp kl 7.30. Kul, kul) inte ätit ordentligt och levt på kaffe och diet coke och ett par glas vin då och då samt middag i bland. Värst av allt är min hy som har blivit grå och mitt hår som ser förfärligt ut och två tonat med blonda toppar och svarta (när i hel*te fick jag svart har??) rötter. Jag ar med andra ord inte alls vacker.

Nu har jag dock börjat lugna ner mig, sa efter jag fått mitt betyg i dag gick jag in på det stora Boots på Oxford Street, runt hörnan från LCF, och köpte en massa produkter för att ha ett mini spa hemma. Det tyckte jag att jag förtjänade och nu har jag precis klivit ur badet och mår 100 gånger bättre.

Följande fick mig att se ut som folk igen:

L'Oreal Recital hårfarg i Lightest Blond
Toni and Guy Dumb blonde shampoo
John Frieda Sheer Blonde balsam (mina hair extensions tycker inte om mitt favorit balsam från Kiehl's så var tvungen att prova något annat)
Kiehl's facewash
Elemis rose exfoliator
Elisabeth Arden Green Tea body scrub (den basta scrubben i världen!)
Deep pore cleansing mask (ni vet dom man kan köpa for 99p pa Boots)
YSL moisturiser (har tyvarr slut på min Elemis Marine Creme)
Elemis eye gel
Elisabeth Arden Green Tea Honey Drops Body cream

Planerar aven att ga upp kl 9 i morgon och ga pa gymmet innan jag borjar plugga. Atminstone kl 10 i alla fall..